Trakti kundër tradhtisë

Trakti kundër tradhtisë

Para 36 vitesh, konkretisht në maj të vitit 1983, është shkruar dhe është shpërndarë njëri prej trakteve më të lexuara dhe më të shpërndara të Lëvizjes Kombëtare të Kosovës. Trakti titullohej: Trakt kundër tadhtisë Me nëntitull Lexoje dhe dërgojua atyre që ky trakt do...