Arkiv

Kulaçi i Gjarpnit

Për Marrëveshjet e kontestuara, opozita do të duhej t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese, sepse përmes tyre, Thaçi e ka bërë objekt pazaresh politike e territoriale edhe pakon e Ahtisarit, nga e cila buron edhe Kushtetuta e Kosovës

Arkiv

Veriu i Kosovës si Somalia

Veriu i Kosovës sot është pazari më i madh i Evropës; aty shitet e blihet çdo gjë: së pari e ardhmja e qytetarëve të Kosovës, sovraniteti dhe dinjiteti i shqiptarëve