Behajdin Allaqi nuk u vra në frontet e luftës me armikun, u vra nga dora e zezë brenda UÇK-së !

Shkruan:
Sheradin Berisha

Ai fillimisht u arrestua (në qershor 1998) në Shtabin e UÇK-së në Drenoc me urdhër nga lartë, u morë nga Hashim Thaçi… u dërgua në burgun e Kleçkës dhe pastaj u zhduk pa gjurmë. Sot e kësaj dite familja Allaqi dhe bashkëveprimtarët e Behajdinit i kërkojnë eshtrat e tij …
*
Në një vend ku e vërteta s’është e lirë, liria s’është e vërtetë! Prandaj ta themi të vërtetën që të jemi të lirë!
*
Behajdin Allaqi – Frymëzuesi i Lëvizjes Çlirimtare
Burim: https://www.facebook.com/sheradin.berisha/posts/10219756247073066

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*