Grupe greke greqizojnë fshehtas Shqipërinë. Ja plani i fshehtë

Kjo qe do te shihni ne vijim duhet te na shqetesoj maksimalisht dhe çdonjerin prej nesh, jo vetem si shqiptare, por parasegjithash si NJEREZ!

Duke e shikuar mbani prane vetes nje shishe me uje te fresket sepse do te keni nevoje!

Burim: Gjurmë shqiptare - Top Channel Albania / https://youtu.be/tRPKPL46HCM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code