A jeni shqetesu’ shume, po?

Shkruan:
Xhafer Shatri

A jeni shqetesu’ shume, po?

A ua ka luajt fiqirin Marreveshja e Ohrit, po?

A ua kane bere mendjen boze kanalistat, po?

A po tuteni prej Kines pasi qe Avdullah Hoti me çetën e tij e pushtoi Tajvanin, po?

A jeni merzite qe na e kishin denu’ Burdushin?

Per shume nga keto pyetje kam pergjigje, por nuk kam ilaç. Pos per Marreveshjen e Ohrit.

Ndegjojeni, ama me vemendje, se çka thote per kete teme, nje Zonje, specialiste e cila ka edhe dije, edhe ndergjegje, po edhe kurriz:

Gjyljeta Mushkolaj hedh drite mbi te thenat dhe te pathenat e Marreveshjes se Ohrit!

Nga Propozimi evropian, prezantimi i Kosovës si palë e barabartë e deri te Ligji për bashkësitë fetare – gjithçka nga intervista me juristen Mushkolaj – Telegrafi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*