Amfilohije Radoviq, apo kalorsi i Apokalipsës (VIDEO)

Shkruan:
Xhafer Shatri

Ka shumë vjet që Mali i Zi është bërë objekt i një sulmi të koordinuar nga Rusia dhe Serbia bashkë me qëllim të vetëm që ta rrëxojnë pushtetin e malazezve dhe aty të vendosin pionët e tyre që mohojnë Malin e Zi si shtet dhe malazezët si komb.

Aktualisht në krye të këtyre përpjekjeve është peshkopi i Kishës ortodokse serbe, Amfilohije Radoviq, mitropoliti i Peshkopatës së Malit të Zi dhe Bregut të detit.

Në vazhdim po publikoj një dokumentar në të cilin dëshmohet veprimtaria antimalazeze e këtij klerofashisti të thekur.

Në pamundësi që ta përkthej, po e publikoj në origjinal, pra në gjuhën malazeze, ku ndër të tjera thuhet se:

“Amfilohije Radoviq ishte dhe mbeti përfaqësuesi i kishës së një shteti tjetër (në Mal të Zi), zbatues fanatik i projektit nacional serbomadh, klerik që shoqërohet me kriminelë të gjallë ndërsa kriminelët e vdekur i promovon si shejtën.“

EMISIONI:

Burim: http://www.rtcg.me/upload/boxFileData/2020/02/19/369693/Svjedok%20Bozje%20Ljubavi-1.mp4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code