ARGATËT E DREQIT

Shkruan:
Xhafer Shatri

Qe tre muaj, ditë natë e pa ia çkoqë:

“Nuk po don me e nënshkru marrëveshjen dhe po e rrezikon seriozisht Kosovën, sidomos rrugën e saj euroatlantike… Po don me na prishë me Amerikën!!!“

Tash masi e pranoi Marrëveshjen:

“E ka dëmtu substancialisht Kosovën. E ka pranu Zajednicën…“

Ec e bjeri në fije opinionit që e formësojnë dhe e ushqejnë me bërllog kanalistat!

Charl de Gol, njëri prej burrshtetave më të mëdhenj evropian të shekulli XX, me një rast, kur Francën e kishin përfshirë trazirat, në kulmin e dëshprimit, e shqiptoi frazën epike që nuk do ta harrojnë as shekujt:

“Si mund të qeverisësh një vend i cili (nga qumështi i thjeshtë) i prodhon 258 lloje djathërash…“

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*