ÇDO GJË QË DUHET TË DINI PËR ZAJEDNICËN

Shkruan:
Xhafer Shatri

Miq e dashamirë,

këto ditë po flitet e po shkruhet shumë dhe gjithandej për Zajednicën*.

Njëri prej shkrimeve më të mirë që e sqaron këtë çështje me shumë kompetencë dhe qartë për të gjitha kategoritë e lexuesve, është analiza e Bardhyl Salihut, të cilën, para dy ditësh, e botoi e përditshmja “Koha ditore“.

Mos e leni pa e lexu!

Analizë: “Asociacioni i Komunave Serbe (AKS)” – KOHA.net

*Po e quaj Zajednicë, sepse fjala është për një etnitet kundërkushtetues dhe, eksklulizivisht, një etnik, në një shtet të shpallur ndërkombëtarisht multietnik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*