Çile guri gojën prokuroria

Shkruan:
Faton Peci

Po, duke heshtë bash si këto villat e gurit në Stankaj të Rugovës, të ndërtuara në tokë të shtetit bash nga ata që për mandat kanë patur ruajtjen e tokës dhe pronës shtetërore e jo keq-përdorimin e saj.

7 muaj kanë kaluar prej se kam denoncuar publikisht këto uzurpime dhe asnjë reagim, asnjë veprim i ndërmarrë…

Për të tilla denoncime duhet reaguar brenda 24 orëve besoj unë…

Të kujt janë këto villa dhe pse po heshtet?

Mediave po ju ikë ky lajm…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*