Deklarata e ditës

Vjosa Osmani, nënkryetare e LDK-së duke folur për gazetën Blic për mundësinë e arritjes së koalicionit me Lëvizjen Vetëvendosje, ndër të tjera tha:

“Interesi shtetëror duhet të jetë mbi atë individual. Pavarësisht sfidave që i kemi në këto momente, duhet të gjithë të ja kujtojmë vetës se nuk ka asgjë me të shenjtë se vullneti qytetar. Dhe ky vullnet është përcaktuar qartë për koalicionin LDK-LVV. Kushdo që luan me këtë verdikt të qytetarëve, është duke luajtur me fatin e Kosovës…”

Burim: https://gazetablic.com/vjosa-osmani-me-apel-rreth-koalicionit-kushdo-qe-luan-me-verditktin-e-qytetareve-eshte-duke-luajtur-me-fatin-e-kosoves/

1 Comment

  1. Ta lumsha kaq shkurt e kjart Vjosa,per ata qe marrin vesh. Qe tani ike perfitue te gjitha zemrat e shqiptaris nga me te vexhelit deri mate moshuarit te gjithve na ke mbrapa te mbeshtetesim nese jo ty kend tjeter te LDK’S se per ata te ashtuquajturit komandanta te kolacionit PAN leta thejn qafen me BATON HAXHIUN,E Edvin ram kerkushin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code