Deklarata e javës

“Kjo është shpifje, është propagandë e juaja. (…) Ju jeni duke abuzuar me lirinë e shprehjes. Vazhdojeni… Por dijeni se unë qe 30 vjet jam në politikë dhe këto fore i kuptoj shumë mirë. (…) Gjithë ka me pas UCK edhe Kosovë, gjithmonë. Ju edhe sondazhin e NDI’së nuk e keni nxjerrë të plotë, e dini ju pse e keni bo këtë. 

Ju shkoni ndaci edhe te nana Ajshe e jemja…. Ama mos harroni se njerëzit kanë familje, kanë fëmijë – nuk bon kështu.

Po të flasë si Kryetar i Kuvendit të Kosovës. Jeni ka abuzoni. Vazhdoni.

Mu kjo punë vec mi flladit… a po e din cka po du me thanë.

Thuj atij llaposhit (Berat Buzhala)  se unë s’ja kom shti baben në burg… E din ai… Ama dije se UCK edhe Kosovë ka me pas gjithmonë këtu.

Kadri Veseli, gjatë një bisede telefonike me kryeredaktorin e Gazetës Express Leonard Kërquki, 3 maj 2019

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code