Deputeti gjerman Christian Schmidt: “Është koha për formimin e Qeverisë, jo për zgjedhjen e presidentit”

“Na ka surprizuar marrëveshja 30-faqëshe e tyre për programin qeverisës në substancën e detajeve. (…) Tash për tash nuk është koha që të zgjidhet presidenti por të formohet qeveria”

Christian Schmidt, deputet i Bundestagut gjerman ( 19 dhjetor 2019)

“Nëse është ky vullnet politik mes dy partive për të formuar qeverinë për të mirën e qytetarëve të Kosovës atëherë nuk duhet të ngecin në detaje teknike dhe duhet t’i besojnë njëra-tjetrës. Thirrni njëra-tjetrën caktojeni një datë të bisedimeve dhe përfundoni marrëveshjen e koalicionit”

Peter Beyer, deputet i Bundestagut gjerman ( 19 dhjetor 2019)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code