Gëzuar Krishtlindjen !

Të gjithë shqiptarëve dhe miqve të besimit katolik ju uroj Festën e Krishtlindjes.

Qofshi gjithmonë të lumtur me ata që ju duan dhe ata që i doni, me ata që ju vlerësojnë dhe me ata që i vlerësoni.

Qofshi në paqe me vetën dhe me të tjerët.

Për shumë mot Krishtlindjet!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code