Gëzuar Vitin e Ri 2020 !

Të gjithë miqve dhe sidomos dashamirëve të Republikës

ua uroj Vitin e Ri 2020!

Shëndet e mbarësi dhe realizim të ndonjë ëndërre që mëton lumturi edhe për të tjerët e sidomos mirësi e vlera.

Një urim i posaçëm për shqiptarët në trojet e pushtuara:

Ju ngrohtë shpejtë Drita e Lirisë!

Kur ta keni më së vështiri, mos harroni se nuk jeni vetëm.

Me ju janë me mendje, me shpirt dhe me zemër të gjithë idealistët shqiptarë kudo që jetojnë, në të gjitha meridianet dhe cepet e botës.

Bashkë e me Besë dje, sot dhe përgjithmonë!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code