HOMAZH PËR DR. ZENUN SHATRIN

Shkruan:
Xhafer Shatri

Sot vdiq, papritur, familjari ynë, dr Zenun SHATRI, një nga njerëzit dhe mjekët më të mirë të Rrafshit të Podgurit.

Zenuni ishte njeri pafundësisht i urtë, i mirë e i ndershëm.

Duke e kujtuar në këtë ditë zie më përhitet nxënësi i shkëlqyer, studenti i dalluar i mjekësisë dhe profili i njeriut serioz që prapa heshtjes stoike fshihte një botë të paanë njerëzillëku e dashamirësie…

Sytë e tij të butë pasqyronin përkushtimin maksimal, disiplinën e hekurt, solidaritetin madhështor dhe profesionalizmin e qashtër…

Kur vdes njeriu i mirë zezohet një stinë. Prandaj na mbuloi të gjithëve me trishtim ikja e tij e hershme, por gjejmë forcë e ngushëllim në faktin se ai la prapa një familje kurajoze dhe fëmijë të mrekullueshëm e me shumë vlera që i bënin krenarë prindërit e tyre.

Prehu i qetë në tokën e Kosovës së lirë, i dashur Zenun, në tokën që edhe në kohë dhimbjesh kolosale i dhurove shumë mirësi, përkushtim e njerëzillëk.

Falemnderit për të gjitha!

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*