HOMAZH PËR SHEMSI SHATRIN (Në njëvjetorin e vdekjes)

Shkruan:
Xhafer Shatri

Njerëzit tu më shumë ta qajnë jetën e vrarë e në ankth të përhershëm se sa vdekjen që ishte shpëtimi yt.

Apo t’i nxan vorri dhimbjet, vuajtjet dhe zhgënjimet, o Shoq?
Pusho dhe përpiqu me harru’!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*