Jeta në Kosovë: Intervistë me Daniel Serwer

“Të enjten nga ora 21:00 në RTK, emisioni “Jeta në Kosovë” transmetoi intervistën me  Daniel Serwer, ish- këshilltar i Hashim Thaçit dhe udhëheqësi i programit për menaxhimin e konflikteve në Shkollën për Studime të Avancuara Ndërkombëtare “John Hopkins”.

Në këtë intervistë ai tregon pse Kosova duhet të presë deri në nëntor para se të nënshkruajë çfarëdo marrëveshje me Serbinë.

Serwer mes tjerash flet edhe se si po lobohet pranë administratës amerikane nga lobi i Serbisë.” /Kallxo.com

Burim: https://kallxo.com/lajm/sonte-ne-jeta-ne-kosove-interviste-me-daniel-serwer/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code