Koha e Grave dhe Burrave të Shtetit

Fjalim historik i Vjosa Osmanit, i mbajtur në Kuvendin e Kosovës, më 11 mars 2020

Ky fjalim është shëmbulli më i mirë se më 6 tetor 2019 ka ndodhur ndryshimi, sepse atë ditë cubat janë dërguar atje ku ku e kanë vendin: në shportën e bërllogut të historisë.

Dhe si rezultat e këtij ndryshimi, sot Kosovën e udhëheq

një elitë e re politike, njerëz të dijshëm, të guximshëm dhe të ndershëm.

Dëgjojeni me vëmendje këtë fjalim brilant dhe do të bindeni se vërtetë ka ndodhur NDRYSHIMI.

Do të bindeni se fryma e Ibrahim Rugovës dhe Fehmi Aganit nuk vdesin dhe nuk përdhosen kurrë!

Burim: https://www.facebook.com/VjosaOsmaniMP/posts/1618668594962065

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code