MESAZHI I PATRIARKUT TË KISHËS ORTODOKSE MALAZEZE ME RASTIN E KËRSHENDELLAVE ORTODOKSE

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të dashurit e mi malazezë e malezeze!
Të dashur miq!
Kush i vret të pafajshmit, siç është rasti me gjenocidin në Srebrenicë, Dubrovnik, Ovçar, Vukovar…, ai vret vetën e tij.
Shpirti i lig dhe zemra e keqe, nuk mund ta kryejn asnjë detyrë, nuk mund të ketë fat dhe zhvillim të një populli, nëse qytetarët nuk i plotësojnë detyrat e tyre.
Nuk mund të ketë përparim në shtetin tonë, në Mal të Zi derisa të mos shënjohen dhe dënohen farisejtë malazez, që janë fajtorë edhe para Zotit!
Edhe Krishti i ka gjykuar dhe i ka turpëruar përgjithmonë farisejtë!
Para Zotit nuk ka fajtorë më të neveritshëm se farisejtë!…
Nuk mund të ketë përparim në Mal të Zi ku ka tradhtarë vendorë dhe pushtues të huaj.
Mjerë ata që puthin Krishtin me buzët e Judës.
Lindi Krishti, lindi dita e shpresës, sepse me lindjen e Krishtit do të shpëtojmë nga tradhtarët vendorë dhe pushtuesit e huaj.
Malazezë! Ruajuni nga farisejtë serbë të cilët janë vërsulë mbi paqen dhe fatin tonë, mbi kultet, mbi pronat dhe mbi shtetin tonë, mbi Kishën tonë Ortodokse Malezeze dhe mbi ndjenjat tona kombëtare.
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

1 Comment

 1. Fatkeqësisht këta janë të njëjtit format vetëm paketim tjetër.
  Shihe pafytyrësinë e këtij zhullani nuk e përmend fare – fare gjenocidin serbë në Kosovë.
  Sipas këtij monstrumi krimet mbi shqiptarët janë të lejuara.
  Ortodoksizmi është tharmi i së keqes . Ky e di më mirë se shumë shqiptarë që Mali i Zi, deri përpara vitit 1918,i kishte hiç më shumë se 7 mijë kilometra katrore . Ai u zgjeruan me tokat e rrëmbyera të shqiptarëve .
  Malazezët gjatë Luftës së Dytë Botërore kanë kryer krime mbi shqiptarët krahas serbëve . Drenica kurrë nuk do t’i harrojë masakrat e dimrit të ashpër të vitit 1945,kur nën udhëheqjen e malazezit famëkeq Petar Brajeviq,me thikë e çekan u masakruan qindra shqiptarë të Drenicës.
  Përkundër këtij terrori ky kriminel nuk kaloi ashtu siç mendonte.
  Luftëtarët trima të tribunit popullor Shaban Polluzha e lanë Brajeviqin në paterica gjatë gjithë jetës.
  Tivarin ju aradhacakë të stepave të Rusisë e keni skuq së bashku me serbët me gjakun e shqiptarëve të Kosovës,të cilët i keni vrarë prapashpine me tradhti .
  Mbi majën e malit shkëmbor Rumia duhet me u ngrit një përmendore e lartë deri në qiell,e me pamje nga Deti,me ia kujtue Botës gjakun indogjen të 7-mijë shqiptarëve të Kosovës,të cilët në këtë Liman Shkëmbor u vranë nga shoveno- inkuizicionistët serbo – malazezë pagrimë faji.
  Qëllimi si atëherë edhe sot me e përdhosur krenarinë e shqiptarëve autoktonë,të cilët kurrë nuk janë identifikuar nëpërmes Kryqi e as nëpërmes Hënës,por nëpërmjet Shqipes dhe shpetimtarit të qytetrimit evropian Gjergj -Kastrioti Skënderbeu,e shumë shekuj më vonë nënës së gjithë njerëzimit Gonxhe Bojaxhiu – Nënë Tereza.
  Dihet që vrasësit dhe kriminelët trashëgohen me viça,Vuçiqa,Daciqa,Drecuna e majmuna….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*