Mocioni i mosbesimit i LDK-së, “ një lloj grusht shteti dhe katastrofik për rajonin “

Raportuesja për Kosovën pranë Parlamentit Evropian, Viola von Cramon, e ka cilësuar mocionin e mosbesimit të LDK-së si në vijim:

“Nëse LDK-ja paraqet mocion mosbesimi ndaj Qeverisë, pjesë e së cilës është, atëherë një gjë e tillë do të nënkuptonte katastrofë, jo vetëm për Kosovën, por edhe për rajonin”,

Më tej ajo ka shkruar: “Një lloj grusht shteti në stilin e Kosovës. Nuk është mirë kështu Hashim Thaçi.”

Burim: https://twitter.com/ViolavonCramon/status/1240568099721666560

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code