MUHABET ME NANEN TEME

Shkruan:
Xhafer Shatri

Une: Nana Time, a te paska pase marre malli me ardhe ne Zvicer, se ka do kohe qe nuk ke qene?
Nana: Po, m’ka marre malli me ju pa.
Une: Si po te duket Zvicra tash?
Nana: Xhenet per se gjalli…, veç si n’ Tomoc nuk me pelqen askund. Aty m’pushon shpirti…
Une: Te kuptoj, por tash rri do jave ketu e pusho mire…
Nana: Jo, oj Loke! Duhet m’u kthy’ se nuk e lâ shpine vetem, besa edhe kopshti m’shkon dam. Jooo!
Uuuuuu!
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*