NATO PËR REFERENDUMET E RUSISË NË TERRITORET E PUSHTUARA NË UKRAINË

“Referendumi i rrejshëm në regjionet Donjeck, Luganski, Zaporozhja dhe Kerson në Ukrainë nuk kanë legjitimitet dhe janë shkelje e paskrupull e Kartës së OKB-së…
Aleatët në NATO nuk do ta njohin këtë aneksion ilegal e ilegjitim. Këto territore janë Ukrainë…
Aleatët nuk e njohin dhe nuk do ta njohin kurrë aneksimin ilegal e jolegjitim të Krimesë nga Rusia…”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*