Për Serbinë dhe serbët, nuk ka ekzistuar Plani i Ahtisarit …

Shkruan:
Xhafer Shatri

Për Serbinë dhe serbët,

nuk ka ekzistuar Plani i Ahtisarit…

Sipas kësaj logjike as për Kosovën

dhe shqiptarët nuk ekziston

Marrëveshja e 19 prillit 2013 për Zajednicën.

Kjo i bie si ajo zgjidhja e moçme:

M’rrove, t’rrova, brisku i berberit!
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*