Rexhep Selimi: Komunikatën 59 kundër Gani Gecit e ka shkruajtur Hashim Thaçi

“Unë nuk mund të mbajë përgjegjësi për veprimet e cilitdo individë për veprimet e tyre në emër të UÇK-së. Nuk do t’ia kthejë shpinën telasheve që ka UÇK-ja. Po dalin fakte të reja se komunikatat e UÇK-së janë shkruar nga ‘banhofi’. Komunikatën numër 59 e ka hartuar dhe lëshuar Hashim Thaçi”.

Rexhep Selimi, 27 nëntor 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code