RIFAT LATIFI DHE MEDIET E PRONTOMAFISE

Shkruan:
Xhafer Shatri

Kryezhurmaxhiu i pordhaleve tha, nje dite, se ‘ministri i shendetesise dha doreheqje per shkak te presionit te medieve’.
Kjo eshte vetem pjeserisht e vertete.
Se pari, sepse pordhali i tij dhe plot te tjere si ai, nuk eshte medie, por prodhues i mjegulles.
Se dyti, i vetmi gazetar qe e mbeshteti ne vazhimesi z. Latifi me shpatulla per muri ishte Saranda Ramaj.
Me fakte dhe pa e share asnjehere!
Se treti, emerimi i z. Latifi per minister te shendetesise tregon se Albin Kurti ishte i mirepergatitur per ta marre pushtetin, por se, ashiqare, nuk po di se cka te beje me te.
Se katerti, nje prej tre shkaqeve kryesore pse njerezit po e braktisin Kosoven eshte keqfunksionimi i sistemit te shendetesise.
Atehere si eshte e mundur qe nje menagjues aq i dobet te lejohet nje vit te tere te livadhise ne nje post aq te rendesishem?
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*