RRENA

Shkruan:
Xhafer Shatri

Zakonisht rrena i ka jo vetëm këmbët por edhe jetën e shkurtë.

Ish- ministri i jashtëm i Serbisë, nacionalekstremisti Vuk Jeremiq, sot, me rastin e 24 vjetorit të bombardimeve, publikoi në profilin e tij këtë foto, duke akuzuar Perëndimin se ishte vënë në anën e shqiptarëve.

Mirëpo, siç ka thënë i moçmi, me rrenë nuk shkohet në xhenet:

Florian Bieber, profesori i njohur i Universitetit te Gracit, ia tërhoqi vërejtjen:

Beogradi ne këtë foto po i përngjet pak Bagdadit.

Jermeqi, i zënë me pelë për dore, u detyrua ta pranoj “gabimin”.

Për ata që i njohin elitat serbe, asgjë e re në Beograd!

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*