Sot Nëna Timë mbushi 101 vjet

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të dashur miq,

ju vë në dijeni se Nana ime, Timë Shatri e gjinisë Kabashi, sot mbushi 101 vjet.

Ajo, për kënaqësinë e ne të gjithëve, po mbahet mirë dhe vazhdon të jetë shumë aktive në qëndisje, në thurje me grep dhe sidomos në mirëmbajtjen dhe kultivimin e kopshtoborrit.

Në pamundësi që të jemi pranë saj në këto ditë jo të lehta me pandemi, ne i urojmë Nanës tonë shumë urime për Ditëlindjen e 101-të e edhe shumë vjet të tjera të lumtura.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code