URDHËRI I LIRISË PËR XHIM XHEMËN

Shkruan:
Xhafer Shatri

Personaliteti i shquar i mërgatës shqiptare në Amerikë dhe njëri prej kryeshtyllave të Lobit Shqiptar atje, Atdhetari Xhim XHEMA, u dekorua sot nga Kryetarja e Republikës së Kosovës me medaljen Urdhëri i Lirisë.
Ky është ndër çmimet më të merituara që i ka dhënë deri sot institucioni i Kryetares – Kryetarit të Republikës së Kosovës.


Urime e jetofsh gjatë Xhim Xhema!

Paç shëndet dhe e përjetofsh edhe një valë tjetër të lirisë së merituar për ata shqiptarë që ende mbetën në robni, e për të cilët ke bërë më shumë së kushdoqoftë tjetër.

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*