Urime për Festën e Krishtlindjes

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të gjithë shqiptarëve e shqiptareve të besimit katolik, ua përcjell urimet e mia më të mira për Festën e Krishtlindjes.

Pritshi e gëzofshi shumë festa bashkë me familjet tuaja.

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code