Vuk Drashkoviq: 80% E SERBEVE JANE PER PUTININ

“Serbia eshte e putinizuar. Sipas te gjitha gjasave 80% e serbeve jane per Vladimir Putinin. Ky putinizim i Serbise eshte prej kahere. Ne fakt putinizmi eshte ngazellimi me primitiv e me skllaverues me Rusine, dhe kjo shkon aq larg sa qe droj se, nese neser, trupat ruse nga Ukrina, bashke me banditet nga Siria dhe çeçenia, do t’ia mesyenin Serbise, une mendoj se ketu me qindra mijera serbe do t’i prisnin me lule.
Prandaj deputizimi (i Serbise) eshte detyre kombetare e paresore…
Bota serbe eshte kopje e botes ruse…“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*