Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, paskësh folur për domosdonë e bashkimit kombëtar në 15 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë

Shkruan:
Xhafer Shatri

Edhe sot, në 15 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, paskësh folur për domosdonë e bashkimit kombëtar.

Kushdo që e beson këtë demagogji diabolike është kokrra e budallës.

Sa herë që flet Edi Rama për këtë ëndërr të dhjetëra brezave, ne duhet ta dijmë se rreziku i copëtimit të Kosovës është eminent.

Dhe duhet ta kundërshtojmë me të gjitha mjetet!
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*